Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το eFootball PES 2020 έρχεται στο Xbox Game Pass

*
Το Xbox Game Pass έχει εδώ και καιρό μπει στις καρδιές των gamers, μιας και έναντι ενός μικρού σχετικά ποσού μηνιαίως προσφέρει πρόσβαση σε δεκάδες σύγχρονους τίτλους. Μπαίνοντας ο Δεκέμβριος, η Microsoft ανακοίνωσε ποια παιχνίδια θα προστεθούν το μήνα αυτό στη συνδρομητική υπηρεσία και η αρχή έχει γίνει ήδη με το Halo: Reach.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, καθώς το eFootball PES 2020 θα είναι ένα από τα παιχνίδια που σε λίγες μέρες θα προστεθούν στη λίστα του Xbox Game Pass, ενώ απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει και το Tom Clancy’s The Division, έστω και αν το The Division 2 είναι η νεότερη προσθήκη στη σειρά.




Επιπλέον, για το μήνα που διανύουμε έχουν επίσης ανακοινωθεί τα Pathologic 2, and Overcooked! 2, My Friend Pedro, Naruto to Boruto: Shinobi Striker, Demon’s Tilt και Wandersong. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις σε λίγες ημέρες. Αναλυτικά πότε προστίθεται κάθε παιχνίδι στην υπηρεσία:

My Friend Pedro – December 5
Naruto to Boruto: Shinobi Striker – December 5
Demon’s Tilt – December 6
Wandersong – December 6
eFootball PES 2020 – December 12
Overcooked! 2 – December 12
Pathologic 2 – December 12
Tom Clancy’s The Division – December 12 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*